3D VISUALISERING AF POLYFORM, SANGBERG, WERK, NIRAS, CENERGIA.

Nabolaget

Det gamle godsbaneareal

Hvor en ny spændende bydel er skudt op blandt de gamle togskinner, lysmaster og rundbuede godsterminalhaller

BYMILJØ OMGIVET
AF GRØNNE OASER

MIDT I AALBORG LIGGER DET TIDLIGERE GODSBANEAREAL

Midt i Aalborg ligger det tidligere godsbaneareal, hvor en ny spændende bydel er skudt op blandt de gamle togskinner, lysmaster og rundbuede godsterminalhaller.
Her ligger Godsbanen blandt andre boliger, uddannelsesinstitutioner, butikker og en skøn bypark, mens du finder flere grønne oaser som Kildeparken, Østre Anlæg og Karolinelund lige i nærheden.

Åbningen af Østerå vil fremover binde de grønne oaser sammen af en rekreativ grøn-blå kile, der kommer til at gå gennem Godsbanearealet, Karolinelund og ud til Musikkens Hus. Den kommende park, Åparken, bliver et skønt opholdssted, hvor du kan fiske i åen og dase i græsset, mens de tilstødende bykvarterer summer af byliv og caféstemning.

Det urbane byrum på Godsbanearealet er også en oplevelse i sig selv, hvor grøn omtanke er inkorporeret på en helt ny måde. Her er både etableret særskilte regnbede, mens fodboldbaner er placeret, så de former regnvandsbassiner, der kan være med til at forhindre oversvømmelse ved ekstreme skybrud.

Derudover byder godsbanearealet på et stemningsfuldt campusmiljø med SOSU Nord og VUC Nordjylland side om side og HF og Aalborg City Gymnasium lige i nærheden.

Du bor ikke bare tæt på Kennedy Arkaden med butikker, Fitness World og biograf. Det samme gælder Aalborg midtby, der byder på et væld af specialforretninger, shopping, caféer og spisesteder i hyggelige omgivelser med fine brostensgader og historiske bindingsværkshuse.

Fra Godsbanen har du også gode forbindelser til resten af byen og landet med både Aalborg Busterminal, Boulevarden og banegården lige om hjørnet.

Daginstitution
Skole
Uddannelse
Bibliotek
Sport
Aalborg Universitetshospital
Cafe/Restaurant
Indkøb
Kulturinstitution
Parkeringshus
Aalborg Busterminal
Aalborg Station