Parkeringsplads

Lej din p-plads i
Q-park Aalborg Campus

  • Der er altid en ledig P-plads til dig
  • Du parkerer til en fast lav pris
  • Kom nemt og hurtigt ind og ud af P-huset
  • Med priser fra DKK 350 pr. måned 

MODERNE
ARKITEKTUR

MED URBANT UDTRYK

Godsbanens tre ejendomme bliver opført i tegl i tre forskellige farvenuancer, der både skaber en sammenhæng og giver variation i udtrykket.

Etape 1 består af to L-formede bygninger holdt i grålige teglsten med markante sorte vinduesrammer, mens altanerne i hvid fiberbeton og glas bryder det massive tegl og tilfører en lethed til facaden. Bygningerne er henholdsvis fem og seks etager. Får du overnattende gæster, bliver den del af bygningen, der vender ud mod Jyllandsgade en del af hotelkæden Zleep Hotels med 126 hotelværelser.

Etape 2 består af en L-formet bygning samt en mindre bygning, der står på tværs og dermed skaber et hyggeligt gårdrum. Begge bygninger er på syv etager.

Bygningerne er holdt i samme teglsten som etape 1 – blot i en mere gråbrunlig nuance, der både skaber sammenhæng mellem de forskellige etaper og giver variation i udtrykket. Altaner er udformet i hvid fiberbeton og glas, der tilfører en lethed til facaden og bryder det massive tegl.

Fra byrummet er der nem adgang til det skønne gårdrum mellem bygningerne, der er hævet én meter over byens gulv for at skabe lidt privatliv til beboerne. Her mødes man og fordeler sig ud til boligerne via svalegangene. Gårdrummet er indrettet med en grøn oase i midten, hvor du kan slå dig ned og nyde en lille pause blandt træer og buske.

Under bygningerne er der depotrum  og cykelkælder  med pusleplads til cykler. Her har du mulighed for at få luft i dæk med kompressoren, hænge din cykle op i kæderne eller bare smøre sin kæde. Puslepladsen ligger i kælderen ved cykelparkeringen

Har du bil, kan du leje en parkeringsplads i parkeringshuset Q-Park Aalborg Campus, der ligger som nabo til byggeriet.

ETAPE 1 & 2
FACILITETER

Fælles gårdrum
Bord og bænk
Cykleparkering
Trapper ned til byrum
Byrum
HOTEL MED 126 HOTELVÆRELSER
Parkeringshuset Q-PARK
Solceller
Monokler:
m1: RESTAFFALD
m2: RESTAFFALD
m3: plast og metal
m4: papir og pap
m5: glas og flasker

GODSBANEN AALBORG

ER IDEEL FOR ALLE DER ELSKER BYEN

Ja, jeg er medlem eller barn af medlem af PKA