Parkeringsplads

Lej din p-plads i
Q-park Aalborg Campus

  • Der er altid en ledig P-plads til dig
  • Du parkerer til en fast lav pris
  • Kom nemt og hurtigt ind og ud af P-huset
  • Med priser fra DKK 350 pr. måned 

MODERNE
ARKITEKTUR

MED URBANT UDTRYK

Godsbanens tre ejendomme bliver opført i tegl i tre forskellige farvenuancer, der både skaber en sammenhæng og giver variation i udtrykket.

Første etape består af to L-formede bygninger holdt i grålige teglsten med markante sorte vinduesrammer, mens altanerne i hvid fiberbeton og glas bryder det massive tegl og tilfører en lethed til facaden. Bygningerne er henholdsvis fem og seks etager. Får du overnattende gæster, bliver den del af bygningen, der vender ud mod Jyllandsgade en del af hotelkæden Zleep Hotels med 126 hotelværelser.

Fra byrummet er der nem adgang til det skønne gårdrum mellem bygningerne, der er hævet én meter over byens gulv for at skabe lidt privatliv til beboerne. Her mødes man og fordeler sig ud til boligerne via svalegangene. Gårdrummet er dejlig grønt med træer og buske og indrettet med borde og bænke, så du kan nyde en kop kaffe i solen. Belægningen er desuden designet med forskellige spil som skak og kryds og bolle, så der er noget for både børn og voksne.

Under bygningen er der en cykelkælder, så din cykel kan stå tørt og godt, samt et depotrum til hver lejlighed. Har du bil, kan du leje en parkeringsplads i parkeringshuset Q-Park Aalborg Campus, der ligger som nabo til byggeriet.

Faciliteter for etape 1

Gårdrum
Cykelparkering
Solceller
Byrum
Hotel med 126 hotelværelser
Parkeringshuset Q-Park

Ja, jeg er medlem eller barn af medlem af PKA